Carpe Diem…

Leven in het nu, schrijven vanuit mezelf

Schrijven is een passie zoals muziek of kunst. In mijn twenties schreef ik persteksten als PR-freelancer. Nadien business-strategie voor middelgrote bedrijven. En toen kwam de kanker en die maakte alles met de grond gelijk.

Het vroeg me meer dan tien jaar om terug op te staan en een nieuwe betekenis te vinden voor de rest van mijn leven. En die heb ik gevonden in het schrijven over dingen die mij begeesteren. In een stijl die niet meer de afgelikte vorm heeft van vroeger. Een stijl die opborrelt in het moment
.

Voor wie vertel ik?

Ik schrijf voor bands, bedrijven, organisaties en verenigingen. Stuur me een mailtje als je mijn stijl tof vindt en als je denkt dat ik je van dienst kan zijn.

 • Lorem
 • kritische
  kijk
 • Dolor
 • begeesterd
  verteld
 • Amet
 • ik als
  toeschouwer

Waarom vertel ik?

‘Content is king’

Dat zegt Google al jaren. Enkel met eigen teksten kan je website hoger komen op de zoekresultaten. Voor een vast maandbedrag schrijf ik teksten over jouw business, vertel ik jullie verhaal.


De meeste bedrijven en organisaties hebben geen eigen communicatiespecialist, laat staan een schrijver in dienstverband. Af en toe doen ze beroep op professionals voor een nieuwsbrief of een magazine. Maar het internet vraagt en eist zelfs een voortdurende regelmatige inspanning. Daarom bestaan er blogs en die hebben een serieuze impact op vele domeinen in onze samenleving.

Contacteer mij

Ik werk bij voorkeur voor ethische bedrijven of organisaties. Daarom is het belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen in een open gesprek.

Quae et quomodo?

De klant kan wisselend kiezen uit 5 formats:

- Interview
- Evenement
- Reportage
- Opiniestuk
- Referentiestuk over diensten of producten

De klant kan kiezen uit bijkomende media:

- Foto's
- Video

De artikels verschijnen op Grrandom (een Nederlandstalige blog) en de klant kan deze artikels op een eigen website of sociale media plaatsen met een 'plakcode' (embed)

Quanto Constat?

Prijszetting:

- minimaal 200 euro per maand = 4 uur
- minimaal één jaar
- een testperiode is mogelijk (200 euro)

Wat krijg je voor 4 uur?

- dit is afhankelijk van het gekozen format
- bv. elke week één artikel zonder veel research of extra tijd = 4u per maand
- bv. naar een beurs om de markt te bekijken en te beschrijven = 4u